• Restaurant Royal Golf


    Restaurant i Ørestad, ved Royal Arena og Bella Center

    Husk Mortens Aften 10. november. Læs mere under menu

Om Restauranten Royal Golf

Om restauranten

Restaurant Royal Golf, som er en del af Howe’s køkken, har fokus på smagen af gode råvarer og på, at du bliver mæt – uanset om du er på vej til koncert i Royal Arena, lige har spillet 18 huller, har været til udstilling i Bella Centeret eller er på vej i biografen. Vi ligger med fantastisk udsigt over Amager Fælled og er indrettet i moderne stil, der afspejler Ørestadens ånd med moderne arkitektoniske perler. Da vi har et overdækket terrasseområde, er Restaurant Royal Golf det perfekte udgangspunkt til en middag eller en kold øl, inden du skal til koncert i Royal Arena.

God mad i smukke omgivelser

Vi tilbyder ærlig mad i Ørestaden, med retter inden for dansk bistro og klassisk gastronomi. Vi har et varieret menukort både i frokosten og til aften. Nyd dagens ret til en god pris, vores populære burgere eller kokkens kreative og lækre tavleretter, spis det i vores restaurant Royal Golf eller som take-away. For at tilbyde dig et sundt og nærende alternativ, har vi i samarbejde med vores kostvejleder sammensat lækre salater og vi forvandler årstidens frugt og grønt til nærende smoothies, som du kan nyde efter hård træning.

Billeder

Restaurant Royal Golf
Brunch Ørestaden
Restaurant Royal Royal Arena
Restaurant Royal. Royal Arena. Golf
Restaurant Ørestaden
Restaurant Ørestaden. Frokost. Royal.

Konferencer og selskaber

Vi kan godt lide at hjælpe dig med at afholde præcis den fest eller konference du ønsker. Vi har store panoramavinduer ud til Royal Golf baner og Amager Fælled, hvilket giver en fantastisk stemning til konfirmationer, bryllupper, barnedåb, fødselsdage, julefrokoster eller andre mærkedage.

Kontakt os


Kontakt os og book et bord
Vi ligger lige ved indgangen til Amager Strand ved Øresundsvej, 5 min. gang fra Øresunds station. Book et bord og bestil en Sundby Sejl burger, inden du skal en til Amager Strand eller er på vej til Københavns lufthavn. Bemærk, at vi har fri parkering!

Kontakt os:
Center Blvd. 4 – 2300 København S. Se på kort.
Telefon nr.: 28 44 51 38

Bestil bord nu
Åbningstider:
Mandag til Torsdag: 10.00-20.30
Fredag – Søndag: 10.00-20.30

Restaurant Royal  Golf | Center Blvd. 4, 2300 København S | Telefon: 28 44 51 38
Levnedsmiddelkontrollen | City Golf | Royal Golf